PDF PDF Print

SecretariŽle ondersteuning

 
Voor al uw zaken, zowel organisatorisch als uitvoerend, die u uit handen wilt geven kunt u bij ons terecht.
Voorbeelden hiervan zijn het voeren van correspondentie, maken van facturen, mailings verzorgen, uitnodigingen versturen en opvolgen, notuleren van vergaderingen e.d. Maar ook het ontwerpen van standaard documenten waarmee u en/of uw personeel prettiger en efficienter kunt werken. Ook voor het maken van een Powerpoint-presentatie draaien wij onze hand niet om.
 
Wij verzorgen ook grafisch werk, zoals ontwerp en laten drukken van briefpapier en visitekaartjes. Tevens representatief materiaal voor uw organisatie, zoals cursusmateriaal, menukaarten, persoonlijke uitnodigingen, etc.
Het uittypen van voice opnames, redigeren van artikelen, teksten, rapporten behoort ook tot de mogelijkheden.

Heeft u behoefte aan ondersteuning op een gebied wat hierboven (nog) niet benoemd is, informeer dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. Bij ons wordt o.a. gewerkt met het Microsoft Office-programma (Word, Excel, Powerpoint), Photoshop, Acrobat Reader etc.
U kunt van onze diensten gebruik maken per uur, per opdracht, of voor een vooraf overeengekomen vaste prijs. Nadat besproken is wat de werkzaamheden zullen zijn, ontvangt u een offerte, die als basis dient voor verdere samenwerking.